Bedrijf

Al jaren ben ik werkzaam in de bouw. Eerst als timmerman bij een bedrijf. Daarna heb ik gewerkt als instructeur timmeren op de SSPB te Breda. ( tegenwoordig Bouwschool Breda) Hierin heb ik mijn vakkennis over kunnen dragen aan een nieuwe generatie timmermannen.

In 2011 ben ik gestart met een eigen Bouw- & Onderhoudsbedrijf. Ik ben in te huren voor allerlei verbouwingen aan en in uw woning, maar ook voor bijgebouwen, schuren, tuin overkappingen en  paviljoens etc. Ook voor renovaties van kozijnen, ramen, deuren in hout en kunststof uitvoeringen kunt u bij mij terecht. Ook voor het leveren en monteren van rolluiken, zonneschermen, binnenzonnewering, terrasoverkappingen ed kunt u bij mij terecht.

Indien u advies wenst of nog op zoek bent naar een betrouwbare aannemer voor uw verbouwing, dan kan ik u van dienst zijn. Ik kan uw verbouwing ook van A tot Z regelen in overleg met uw wensen.

Mocht u meer informatie willen of een vrijblijvende offerte willen ontvangen, neemt u dan gerust contact met mij op. Dat kan via het contact formulier op deze website of  stuur een email naar info@richardkoeken.nl en er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Ik ben u graag van dienst bij de verfraaiing van uw huis!

 

Richard Koeken
Bouw- & onderhoudsbedrijf Koeken

^ Naar boven